Zonnepanelen – PV systeem

Zonnecellen produceren electriciteit uit zon- of daglicht door middel van foto-elektronisch proces. Wanneer de energie van het licht (fotonen) in aanraking komt met de zonnecel electronen, ontstaat er een potentiaal verschil in de cel. Deze komt overeen met het spanningsverschil tussen de polen van een batterij. Het zonnecel vermogen wordt uitgedrukt in kilowatt (kW) aan electriciteit produceren. In de handel is het gangbaar het vermogen in (WP) aan te geven. De P staat voor piekvermogen en geeft het maximale vermogen aan onder standaard testcondities (internationale standaard STC). De werkelijke productie is afhankelijk van de locatie.

Halmtech heeft PV systemen in het assortiment. Er is veel keus in de markt en het is niet altijd even makkelijk om de “appels van de peren“ te onderscheiden. Halmtech voert in de systemen 3 merken panelen van gerenommeerde fabrikanten.

Zonnepanelen bij particulier en bedrijven

Bij Halmtech kunt u goed en goedkoop zonnepanelen kopen. Wij leveren en installeren hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen-systemen tegen concurrerende prijzen aan particulieren en bedrijven.Wij komen graag en geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden van uw dak te bekijken en uw wensen te bespreken. Aansluitend kunt u dan een op maat gemaakte offerte verwachten zonder verrassingen achteraf.

Type`s

Poly-kristallijn en Mono-kristallijn.

Poly-kristallijn

Dit zijn schijfvormige delen die opgebouwd zijn uit verschillende siliciumkristallen met verschillende oriëntatie. De kleur is niet volledig egaal, door het verschil in reflectie, en is meestal blauw. Polykristallijn heeft een hoog rendament, is op dit moment het meest gangbaar in de markt en heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Mono-kristallijn

De schijfvormige delen zijn  opgebouwd uit gelijkmatig gevormde en georiénteerde siliciumkristallen. De kleur is uniform, volledig egaal en meestal zwart of grijs. Monokristallijn geeft in theorie de beste effecientie per cel.

Ook zonnepanelen laten aanleggen?

Zoals u ziet hebben wij veel ervaring in het aanleggen van zonnepanelen. Wilt u graag een offerte om uw woning of bedrijf van zonnepanelen te laten voorzien? Neem gerust contact op!

Contact opnemen