KIES DE WARMTEPOMP DIE BIJ JOU PAST

Een warmtepomp is een goed alternatief voor de cv-ketel, wanneer je overweegt je huis te verwarmen zonder gas. Je kunt ook kiezen voor een warmtepomp in combinatie met je cv-ketel, dit noemen we een hybride oplossing, maar wat is nu de beste oplossing voor jouw woning? Dat is per woning verschillend. Er is dus niet één standaard antwoord op de vraag: welke warmtepomp past het beste bij mij en wat kost een warmtepomp? Ook een vraag over het rendement is voor iedere woning anders. Geen pasklare antwoorden maar wel heel veel informatie en tips. Lees alles over de warmtepomp hier.

Besparing

Wanneer je de overstap maakt naar verwarmen zonder gas, door middel van een warmtepomp, gaat je gas- en energierekening er heel anders uit zien. Met een warmtepomp verbruik je geen gas meer. Wanneer je niet over zonnepanelen beschikt, zal je energierekening dus mogelijk iets stijgen. Dit is erg afhankelijk van je verbruik en de isolatie van je woning. Is je huis optimaal geïsoleerd? Dan zal de stijging op je energierekening nauwelijks voelbaar zijn. Een warmtepomp verbruikt namelijk helemaal niet veel energie. In bijna alle gevallen zal dit een extra besparing op je energierekening opleveren, zeker wanneer er ook zonnepanelen op het dak liggen die voor een deel van de elektriciteitsbehoefte zorgen.

Milieu

Doordat u met een warmtepomp minder energie verbruikt, produceert u minder broeikasgassen, zoals CO2. Dit draagt bij aan een beter milieu.

Assortiment

Wij leveren verschillende warmtepompen, zowel voor de nieuwbouw, de bestaande bouw en de utiliteit. Wij leveren zowel All electric warmtepompen en Hybride warmtepompen. De meeste warmtepompen kunnen geleverd worden met actieve of passieve koeling.
Ons assortiment bestaat uit de volgende typen warmtepompen:

  • Remeha Mercuria
  • Nefit Enviline
  • Fujitsu Loria
  • Toros Vision Techneco
  • Remko WKF
  • Mitsubishi Ecodan