Regeltechniek

Halmtech ontwerpt, bouwt en levert besturingspanelen, voor klimaatbesturingsinstallatie. Besturingspanelen voor nieuwbouwinstallatie klein en groot, maar ook renovatieprojecten waar men kiest voor nieuwe technologie, duurzaamheid en beheer op afstand. Besturingspanelen kunnen in z’n geheel of in delen geleverd worden. Bij renovatieprojecten is in overleg met u alles mogelijk, compleet nieuwe regelkasten, alleen nieuwe montageplaten of de ombouw in de bestaande regelkast.

Inregelen klimaatinstallaties

Voor het inregelen van klimaatinstallaties gaat u naar de specialist, Halmtech. Wij hebben jarenlange ervaring met het inregelen van diverse soorten installaties. Zo kunnen wij ook klimaatinstallaties voor u inregelen om zo eventuele klachten te voorkomen. Ons bedrijf kennis over de nieuwste installaties en zijn tevens op de hoogte van de laatste geldende eisen en regels.

Het inregelen van klimaatinstallaties voorkomt problemen
Door het laten inregelen van uw klimaatinstallaties door een specialist als Halmtech kunt u problemen voorkomen. Wij zorgen ervoor dat uw installaties luchthoeveelheden realiseren zoals deze ontworpen zijn. Op deze manier kunt u klachten en problemen, zoals een te droge lucht, tocht of temperatuur, eenvoudig voorkomen. Daarnaast kunnen de kosten bij het inregelen van uw klimaatinstallaties lager uitvallen. Installaties die niet zijn ingeregeld kunnen daarentegen onnodig hoge kosten met zich meebrengen.

Engineering in eigen huis

Wij als systeemintegrator kunnen ook de regeltechniek in eigen huis ontwikkelen en samenstellen. Als onafhankelijke leverancier leveren daarbij meerdere vooraanstaande fabricaten.
De juiste prijs/kwaliteitverhouding van de componenten zowel als ervaring en betrouwbaarheid van de fabrikanten zijn belangrijke aspecten bij de merkselectie. De complete engineering, het tekenwerk en het volgens klant specifieke wensen bouwen van besturingskasten, bedientableaus en regelpanelen wordt volledig in eigen huis uitgevoerd. Zodat na de inbedrijfstelling de gebruiker optimaal kan profiteren.

Waar werken wij aan regeltechniek?

Wij werken aan gebouw gebonden installaties voor o.a. energiezuinige en gezonde kantoorgebouwen, productiehallen, laboratoria, schoolgebouwen, winkelcentra en zorg- & wooncomplexen.

Wij zijn thuis in een groot aantal applicaties, zoals:
•Visio
•AutoCAD
•StabiCAD
•Microstation
•Revit
•AutoMAP 3D
•Mapguide

Wij denken met u mee en zullen in goed overleg de juiste middelen gebruiken en/of aanschaffen om uw doelstelling zo effectief mogelijk te bereiken.

Contact